top of page

Ald treft Nij

Beste ondernemers en verenigingen van Wytgaard,

Op zaterdagmiddag 18 november 2023 organiseert Dorpsbelang Wytgaard het evenement: 'Ald treft Nij.'


De afgelopen periode heeft Wytgaard, mede door de nieuwbouw, heel veel nieuwe inwoners gekregen. Het Dorpsbelang wil deze inwoners graag kennis laten maken met alles wat Wytgaard te bieden heeft. Om die reden organiseren we ‘Ald treft Nij’ van 15.00 tot 17.00 met aansluitend het Buurtcafé in De Twirre. Heel het dorp wordt hiervoor uitgenodigd, zodat bewoners kennis kunnen maken met alle bedrijven/verenigingen, maar ook met elkaar.


Het lijkt ons geweldig als er die middag zoveel mogelijk verenigingen en ondernemers aanwezig zijn om te laten zien wat ze te bieden hebben. Denk hierbij aan een informatiemarkt met standjes, demonstraties, een kijkje in de keuken en natuurlijk een gezellig praatje.


Veel ondernemers en verenigingen hebben inmiddels een persoonlijke e-mail van ons ontvangen. Uiteraard willen we niemand hierbij vergeten of passeren, dus heb jij een onderneming of een vereniging in Wytgaard en lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit evenement, dan mag je dit bericht als uitnodiging beschouwen.


Wil jij jouw bedrijf of vereniging op de kaart zetten, geef dan voor 1 oktober 2023 aan het Dorpsbelang door dat je deel wilt nemen aan ‘Ald treft Nij’ via dorpsbelang_wytgaard@hotmail.com en laat even weten wat je nodig hebt (een standje in de infomarkt, ruimte voor een demonstratie of als je een ander idee om jezelf te promoten, dan horen wij dat graag). In de bijlage vind je meer informatie.


Het belooft een hele waardevolle en gezellige middag te worden, wij rekenen op jullie komst/hulp!


Dorpsbelang Wytgaard

Menno Deelstra, Auke Tseard Jongbloed, Marlies Roorda, Nynke Rijpma en Wytske Jongbloed.

Ald treft Nij
.pdf
Download PDF • 237KB

Comentarios


bottom of page