top of page

De Brijboer

Beste dorpsgenoten,


Dit weekend ontvangt u het eerste exemplaar van de Brijboer in uw brievenbus. Het nieuwe tweewekelijkse informatieblad voor en door de inwoners van Wytgaard. Jullie dus!


Met de Brijboer willen wij een ieder een podium bieden om met zijn of haar dorpsbewoners in contact te komen. Denk aan verenigingen die wel wat extra leden kunnen gebruiken, aan mensen die hun kat kwijt zijn of aan hobbykoks die een te grote

pan snert hebben gemaakt waar zij niet tot ver in zomer in om willen haffelen...


‘Brijboerkes’ hebben het formaat van een kattebel, kleine berichtjes zonder opsmuk. Als voorbeeld hebben we op de achterzijde een aantal Brijboerkes opgenomen. De Brijboer is een experiment: alleen bij voldoende belangstelling zullen we het blad een vervolg geven. Mochten we niet genoeg aanmeldingen krijgen, dan zullen we het project stopzetten. Maar dat gaat niet gebeuren...


Dit eerste exemplaar ontvangt u bij wijze van introductie op papier. Maar dit blijft niet zo: ons streven is iedere twee weken een digitale editie van het blad in uw mailbox te bezorgen. Voorwaarde is wel dat u zich aanmeldt. Dit kan op ons mailadres debrijboer@hotmail.com. Niet alleen blijft u dan op de hoogte van alles wat er in ons dorp leeft, u maakt bovendien kans op een heerlijke traktatie!


Wij hopen op héél veel aanmeldingen, alleen dan zal de Brijboer kunnen waarmaken waarvoor het is opgericht: een laagdrempelig podium om weer met elkaar in verbinding te staan, zeker in deze bijzondere tijden!


Initiatiefteam Brijboer,

Willie, Wytske, Bertus, Wim


Brijboer
.pdf
Download PDF • 2.12MB

Comments


bottom of page