top of page

Happy Stones Wytgaard

Happy Stones, de naam zegt het al: vrolijke steentjes. En vrolijk word je er zeker van als je er eentje vindt! De steentjes zijn namelijk omgetoverd tot heuse kunstwerkjes die een glimlach op je gezicht toveren.


Kindcentrum Wytgaard brengt dit leuke initiatief naar Wytgaard! De komende week krijgen alle leerlingen een startpakket thuis. Zij beschilderen thuis een steentje met een vrolijk gezichtje, plaatje of een tekst. Deze Happy Stones worden vervolgens verstopt in de buurt. Je kunt ze overal tegenkomen; op bankjes, naast lantaarnpalen, in een holle boom. Happy Stones zijn gemaakt om je een geluksmomentje te bezorgen. Als je er eentje vindt dan mag je hem meenemen en een tijdje houden om hem vervolgens weer ergens anders ‘vrij te laten’.


Wie doen er mee?

Iedereen in Wytgaard kan meedoen! De materialen zijn beschikbaar gesteld door Dorpsbelang Wytgaard en we hopen dat alle creatieve mensen in Wytgaard in actie komen. De materialen worden gratis aangeboden en staan tussen 8:30u en 14:15u op de Teake Jan Roordaschool direct bij binnenkomst in de hal. Stiften kunnen onderling geruild worden. Ben je klaar met blauw en heb je rood nodig? Kijk dan eens in de kleurtjes-omwissel-pot op school.


Op Facebook is een groep Happy Stones Wytgaard aangemaakt. Je kunt op Facebook in de groep een foto plaatsen van de gevonden steen en aangeven waar jij de steen verder laat zwerven. Het is ontzettend leuk om te zien dat iemand jouw steen gevonden heeft.


Zelf Happy Stones maken?

Je kunt natuurlijk geluksmomentjes zoeken, maar je kunt ze ook zelf verspreiden! Een leuke activiteit om thuis te doen met de kinderen. Je kunt de stenen beschilderen met acrylstiften of verf. Zorg ervoor dat je de stenen ergens achter laat waar ze veilig gevonden kunnen worden. Dus niet op een drukke weg, maar bijvoorbeeld op een looproute langs een school of in een speeltuintje.


Ga snel op zoek, heel veel plezier en succes!


コメント


bottom of page