top of page

Programma Us Forsetsje

Beste inwoners van Wytgaard en omliggende dorpen.

Nu de mooie zomer weer voorbij is, heeft u vast wel weer zin in gezelligheid in de parochiezaal. Mea, Giny en Hennie hebben weer een mooi programma voor jullie samengesteld.


Er is iedere week wel iets te doen in het Parochiezaaltje en het mooie van alles is: u kunt geheel vrijblijvend bij ons binnen stappen. U hoeft nergens lid van te worden en bent ook niet verplicht overal aan mee te doen.


Misschien houdt u alleen van bingo, nou dan gaat u een keer naar de bingo, om te ervaren of u dat gezellig vindt bij ons. Wat u ook kiest om te doen, we zullen u met enthousiasme ontvangen. De koffie en thee staan altijd klaar. Wel vragen we een kleine financiële bijdrage voor ieder activiteit.


U kunt ook iedere eerste woensdag in de maand in de parochiezaal komen eten. Dit is in de maanden oktober, november en december. Hiervoor moet u zich wel aanmelden, i.v.m. de inkoop van de ingrediënten.


Misschien denkt u ook wel, ik zou best ook wel eens mee willen helpen met koken, dan horen wij dat graag. Ook hulp bij de activiteiten is welkom.


In de bijlage vindt u het gehele programma, hopelijk tot ziens!


Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van dienstencentrum ús Forsetsje


Programma 2022 Us Forsetsje
.pdf
Download PDF • 144KB

Comments


bottom of page