top of page

Werkzaamheden fietsroute Werpsterhoek - Weidumerdyk

Van maandag 31 mei t/m vrijdag 16 juli (week 22 t/m 28) wordt er aan de vernieuwing van het fietspad langs de Brédyk tussen de Werpsterhoek en de Weidumerdyk gewerkt.


Het gaat om de volgende fase van de aanleg van de fietssnelroute tussen Oude Schouw en Leeuwarden Zuid. Voorafgaande aan deze werkzaamheden aan het fietspad zijn er in de afgelopen periode reeds kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd.

Fietsers maken tijdens de werkzaamheden gebruik van de hoofdrijbaan. De snelheid op de hoofdrijbaan wordt door verkeersmaatregelen teruggebracht tot 30 km per uur.


De dammen naar de weilanden aan de fietspadzijde zijn gedurende de werkzaamheden van 28 juni t/m vrijdag 16 juli niet bereikbaar. In deze periode zijn ook de inritten naar de kavels Brédyk 32, 34 en 36 een aantal keren, i.v.m. grond- , straat- en asfalteringswerk, niet toegankelijk. Hieraan voorafgaande wordt er t.z.t. door de aannemer contact opgenomen met de bewoners.


Vragen?

Vragen over de uitvoering ? Dan kunt u contact opnemen met de heer H. Stellingwerf via telefoonnummer 06-43365343 of via het telefoonnummer 14058.Comentários


bottom of page